babykamerinspiratie zomerzoen zwart wit grijs

Babykamerinspiratie – 5 tips van Zomerzoen

BABYKAMERINSPIRATIE

Ben jij op zoek naar babykamerinspiratie? Dan vind je in dit blogartikel heel veel mooie foto’s van likers van Zomerzoen.

Als je zwanger bent dan wil je het liefst alles weten en lezen over jouw babietjes, babykamers en de aanschaf van een kinderwagen, Maxi Cosi en babykleertjes. Jij wilt alleen het allerbeste en allerleukste voor jouw kleine spruit. Of je nu veel te besteden hebt of weinig, de babykamer wil je graag zo trendy mogelijk hebben.

Babykamerinspiratie : de trends anno nu

Wil jij weten wat de trends zijn voor babykamers? Wij komen net terug van de beurs in Parijs en hebben daar de trends voor komend 1.5 jaar bekeken. Wil je lezen over ons weekendje weg in Parijs klik dan hier.

Babykamerinspiratie: Scandinavische invloeden

Babykamers in zwart / wit / grijs waren volop te vinden in Parijs en op de woonbeurs in Parijs. Zelfs bij conceptstore Merci was deze mooie kleurencombi volop zichtbaar. Merci is in Parijs een trendsetter op het gebied van wonen.

De Scandinavische babykamer werd ook gecombineerd met kleur. Grote verrassing vonden wij de kleur okergeel. Super mooi in combinatie met zwart / wit / grijs. Weet je niet of je een jongen of meisje krijgt dan zijn deze kleuren top. Ze zijn namelijk prachtig voor een jongen maar ook voor een meisje.

babykamerinspiratie zomerzoen zwart wit grijs

Volg haar op Instagram: klik hier

Babykamerinspiratie: Urban

Urban living is een trend waarvan wij verwachten dat deze komende jaren alleen maar meer te zien zal zijn. De basis is vrij rustig maar dit combineer je met groen. Dit groen kan zitten in behang met groen of het plaatsen van planten in mooie potten. De kleur terracotta voor bloempotten past helemaal in deze sfeer. Deze sfeer past voor zowel een jongen als meisje.

babykamerinspiratie Zomerzoen groen zwart   babykamerinspiratie zomerzoen schatte patatje  babykamerinspiratie zomerzoen urban

Volg haar op Instagram: klik hier 

Babykamerinspiratie: zwart wit gecombineerd met oker

Zwart wit is al een paar jaar enorm populair voor een babykamer. Maar nu wordt dit gecombineerd met oker. Super mooie combi die we ook veel op de beurs in Parijs gespot hebben.

babykamerinspiratie zwart wit oker babykamerinspiratie zomerzoen zwart wit oker

Babykamerinspiratie: zwart wit grijs

Deze combinatie vind ik zelf altijd zo mooi. Zwart wit gecombineerd met grijs. Geschikt voor zowel een meisje als een jongen en met de accessoires van de foto’s heb je een supermooie en warme babykamer.

Sharon deelt haar foto’s in haar oude huis en haar nieuwe prachtige huis.

babykamerinspiratie zomerzoen zwart wit grijs babykamerinspiratie zomerzoen zwarte kast babykamerinspiratie zomerzoen zwart wit

nieuwe huis

babykamerinspiratie zomerzoen nijntje babykamerinspiratie zwart wit van zomerzoen

oude huis

Foto’s hebben wij gekregen van: Sharon Dijkhuizen

Babykamerinspiratie: zwart wit met knalkleurtjes

babykamerinspiratie zomerzoen bomen in kinderkamer babykamerinspiratie zomerzoen gehaakte spreibabykamerinspiratie zomerzoen met rood stoeltje babykamerinspiratie zomerzoen met kledingrekje

Deze mooie foto’s ontvingen wij van borrie_n_lex. Volg haar op Instagram: Klik hier

babykamerinspiratie zomerzoen commode dex babykamerinspiratie zomerzoen letterslinger dex babykamerinspiratie zomerzoen boekenrekje

Amanda Stuifbergen stuurde ons bovenstaande foto’s toe. Volg haar op Instagram: Klik hier

Ben je op zoek naar mooie accessoires om het kamertje een persoonlijke touch te geven? Onze zus KusTerug verkoopt hele mooie geboortetorens. Super mooi om zelf te kopen maar ook heel gaaf als kraamcadeautje.

geboortetoren met naam

Angeliek Nelissen is al 15 jaar ondernemer en eigenaar van Zomerzoen en KusTerug. Wil je lezen hoe zij 3 bedrijven runt, werkt voor opdrachtgevers en ook nog moeder is van 2 kids?  Klik dan hier.

Of van mijn andere bedrijven Zomerzoen en KusTerug. Klik hier voor de blogs van Zomerzoen en hier voor de blogs van KusTerug.

Op KusTerug hebben we elke week weektoppers. Producten die we aanbieden met flinke kortingen. Je vindt ze hier.

Op Zomerzoen hebben we altijd messcherpe acties om een vet kinderbed te kopen. Klik hier voor de acties.

Heb jij mooie foto’s die we mogen toevoegen aan dit blog babykamerinspiratie? Mail ze naar info@zomerzoen.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *